HRBATŮV KOSTELEC

Za koncert Sinéad O'Connor zaplatili tisíce, na koncert ale nemohou

27. 7. 2023 08:43 - Kultura - Joachim Řitke

Situaci ohledně již zakoupených lístků provázejí vypjaté nervy a nejistota. Za místa v předních řadách lidé zaplatili čtvrt milionu korun, ale koncert se neuskuteční, protože zpěvačka zemřela.

„Koupili jsme lístky přes agenturu. Od ní jsme se dozvěděli, že zpěvačka zemřela. Nabídli nám alternativní koncert, ale my chceme vidět živou Sinéad O'Connor,“ popsala paní Radka.

„Nám naopak řekli, že nemáme nárok ani na alternativní koncert a peníze zpět nedostaneme, protože koncert se uskuteční s mrtvou zpěvačkou,“ napsala na Facebooku Klaudie Urbanová.

Posečkejte apeluje pořadatel

Pořadatel jí odepsal, ať ještě vyčká, že se třeba Sinéad ještě probere.

I ostatní agentury pod náporem dotazů apelují na ty, kdo chtějí vidět živou zpěvačku, aby se snahou o řešení posečkali. Jenže to je pro mnohé rodiny velká nejistota.

„Vím, že nás spousta lidí bude mít za magory, ale my jsme se rozhodli to risknout a na koncert půjdeme, i kdyby měla zpívat mrtvá, protože spolu to dáme,“ napsala na síti Lucie Jiříčková.

R.E.K.L.A.M.A

Nekula za pultem, zbrusu nová realityshow přímo z XINDLu

14. 6. 2023 15:02 - Kultura - Andrey Plenkowicz
Nekula prý rozhodně nebude žena za pultem

Nekula prý rozhodně nebude žena za pultem

Mistr zemědělství a plných bachorů Nekula (za KRADU LIDOVĚ) nekončí. Nekula sice odchází z miniserstva, ale s TV HOVNA bude točit gerontoporno přímo z poza pultu XINDLu.

Nekula ke své rezignaci uvedl, že jako ministr vyvolával laviny slev a prý hrozil krach XINDLu. Nová stafáž Nekuly v odělení lahůdek má prý přinést stabilitu ve slevách.

Nekula za pultem, jak se jemnuje nová realityshow už teď vyvolává kontroverze zvláště u seniorů. Prý čekali, že Nekula prodá i brambory ve šlevě a vono hovno. Nekula ale radí: dokud nebudou ve slevě, radím vám půst. Třeba se vám zjeví to prase Paroubek se svatozáří.

Podle dramaturga Karla Hnojovského to prý má být celé přímo nablité, samé šlevy lahůdek. Nekula se nechal slyšet, že on za pultem prodává jenom zboží v AKCI a to se slevou aspoň -44%! Pařížský za 5,50 Kčs a speciál pro důchodce v posledním tažení nejlevnější karbamátky. Prý se ale nesmí takový důchodce nechat posléze ozobávat supy jako v Tibetu. Hrozil by úhyn zvěře.

R.E.K.L.A.M.A
pro myši a slimáky

David Czerný navrhnul nekonveční památník v Letech

26. 5. 2023 16:23 - Kultura - Andrey Plenkowicz
Nafouklá prasata coby alegorie nacistů i bolševiků

Nafouklá prasata coby alegorie nacistů i bolševiků

Srana a vláda vyplatila 100 milionů na rozsáhlý památník v koncentračním táboru Lety, kde stál prasečák od dob bolševizmu. David Czerný navrhnul sousoší, které je možné shlédnout hned u vstupní brány.

Czerný neváhal a dovezl nafouklá prasata od bahna z Itálie, která se před pár dny utopila po povodních. Čuníci prošli speciální cementovou plastinací, takže na dotek jsou jako kameny. "Chtěli jsme z těch fašistických nácků demonstrativně nadělat prasata, ale má to přesah i ve smyslu bolševiků coby prasat na chlup stejných.", komentuje památník v Letech David Czerný.

R.E.K.L.A.M.A
nabízí nejnutnější soudní výlohy: Pohmožděniny po pádu z kola - 20.000 Kč, Oční monokl stereo (zákrok na obou očích) - 15.000 Kč, Kulhání medium a nemoc se soustředit na 1 den - 10.000 Kč, Terapie vlakem - 50.000 Kč. Naše reference: David Rath, Iveta Bartošová

Zelená žlutá, červená, fialová, hnědá a černá. Kněží dostanou odznaky na klopu dle svých preferencí

25. 5. 2023 10:52 - Kultura / Náboženství - Andrey Plenkowicz
Podle barvy poznáte, co má váš kněz rád. Dost bylo chaosu, zní z Vatikánu.

Podle barvy poznáte, co má váš kněz rád. Dost bylo chaosu, zní z Vatikánu.

Věřící už konečně nebudou tápat a lépe poznají ke komu mají chodit nejen ke svatému přijímání, komu mají co nakukat při zpovědi, s kým si lze po mši svaté trochu vyhodit z kopýtka a kterému kněžímu mají vodit zlobivé děti.

Zelený odznáček na klopě bude znamenat, že tenhle sice občas nějakou obšťastnil, ale jinak jde skoro bezúhoného kněze, který může vést i dětský kolektiv a na nějaké speciality ho neužije. Vlastně celkem nuda.

Žluťák je známý sukničkář a tak putuje z vesnice do vesnice, a hledá další naivní slepice, které by obšťastnil svým XXL údem při zvuku varhan.

Červenáček má rád muže, za to přeci nemůže.... Fialka je na chlapečky nebo holčičky základní školou povinné. Fialovým strýčkem můžete strašit děti kdykoliv nebudou psát domácí úkoly nebo nebudou chtít jíst zeleninu. Vatikán je bude umísťovat do problematických chudých regionů se slabým prospěchem a umožní tak rodičům si přividělat na chléb a hry.

Hnědák, jak se říká těm, co rádi moč, scat a jinak upravné výkaly. Mešní víno nevyhledávají, zato vaše chcánky ano. BDSM master nebo sub v sutaně bude nosit černou. Takovým buď musíte podržet v kleci, kterou má v zakristii nebo ho pořádně zešvihat na holou prdel. Pak se potkáte s Kristem 3.0

R.E.K.L.A.M.A
Česko hledá Debila. Přihlašte se ještě dnes!